ساخت وبلاگ حرفه ای خرید بک لینک
بستن تبلیغات [X]
لوازم بستنی فروشی و دستگاه های بستنی سازی

لوازم بستنی فروشی و دستگاه های بستنی سازی

پنجشنبه 30 دی 1395
15:54
58: تعداد بازدید

لوازم بستنی فروشی و دستگاه های بستنی سازی موجود در بازار:

در حال حاضر لوازم مورد نیاز بستنی فروشی را که در بازار موجود هستند معرفی میکنیم.

1- دستگاه بستنی ساز: دستگاه های بستنی سازی دارای مدلهای مختلفی هستند که هم در داخل کشور و هم در خارج از کشور تولید کننده های مختلفی در حال تولید مدلهای مختلف دستگاه های بستنی سازی هستند، دستگاه های بستنی سازی با توجه به حجم بستنی که تولید می کنند و چگالی بستنی و رنگی بودن بستنی و تعداد خروجی ها و برند، قیمت دستگاه بستنی ساز متفاوت می باشد، هم بستنی ساز رومیزی و هم بزرگ در بازار موجود است.

2- دستگاه بار سفت کن: دستگاه بار سفت کن در دو مدل تکفاز و سه فاز تولید می شود و همچنین با توجه به مشخصات به ظرفیت مخزن بار سفت کن، توان کمپرسور اصلی، موتور همزن، میزان تولید بستنی در ساعت و ابعاد دستگاه بار سفت کن و همچنین برند دستگاه بار سفت کن دارای قیمت های مختلفی است، شرکت انرژی پلاس دستگاه های بار سفت کن بستنی ایرانی و خارجی با کارکرد های مختلف را به فروشگاه ها و بستنی فروشی ها ارائه می نماید. دستگاه هایی که توسط شرکت انرژی پلاس ارائه می شوند ساخت شرکت های مختلف و با ویژگی ها و کیفیت های گوناگون می باشند که یکی از این دستگاه های بار سفت کن قابل ارائه دارای ویژگی های اصلی زیر می باشند. مجهز به سیستم شستشو، دارای الکتروموتور دو دور برای تخلیه آسان و سریع، اطمینان بالا، استفاده راحت و آسان، مصرف پایین آب، مجهز به امکانات بسیار دقیق و پیشرفته که باعث کنترل بهتر اپراتور روی دستگاه شده و هم چنین موجب تولید بستنی کاملا خامه ای و خشک می گردد.

3- دستگاه پاستوریزایتور بستنی: عملیات پاستوریزاسیون بستنی یکی از مهمترین فرایندهای عملیات حرارتی روی بستنی و سایر محصولات لبنی می باشد. اگر این عملیات به درستی انجام پذیرد محصول پاستوریزه ماندگاری طولانی و کیفیت بهتری خواهد داشت. درجه حرارت و زمان پاستوریزاسیون فاکتورهای مهمی هستند که بایستی بدقت مد نظر قرار داده شوند تا کیفیت بستنی بالا رفته و ماندگاری زیادی داشته باشد. درجه حرارت پاستوریزاسیون بستنی معمولا 72 الی 75 درجه سانتیگراد و با درجه حرارت ورودی و خروجی 25 درجه می باشد. فرایند پاستوریزاسیون تولید بستنی ممکن است بر حسب قوانین ملی هر کشور نسبت به کشور دیگر متفاوت باشد ولی وجه اشتراک در همه کشورها بر این اصل استوار است که عملیات حرارتی بگونه ای باشد که میکرو ارگانیزمها و تمام باکتریهای مضر بدون آسیب دیدن محصول انجام پذیرد.

4- بوفه بستنی: این محصول تولید شرکت Nomex ایتالیا می باشد.

5- کانتر رومیزی بستنی: این محصول تولید شرکت Nomex ایتالیا می باشد.

6- ترولی سرویس بستنی: این محصول تولید شرکت Nomex ایتالیا می باشد.

7- دستگاه کف شیر: شیرکف زن یک دستگاه اتوماتیک و فوق العاده برای ایجاد کف و خامه می باشد که با آن می توانید بسیار راحت کف و خامه ی شیر را برای رسپی و دستور العمل های مختلف نوشیدنی های قهوه از جمله کاپوچینو تهیه نمایید. تنها کافیست شیر را در مخزن دستگاه کف شیر ریخته و آن را روشن نمایید.

8- تاپینگ بستنی: در واقع یخچال مخصوص بستنی را تاپینگ بستنی می گویند.

9- دستگاه اتوماتیک رشته کن اسپاگتی بستنی: این دستگاه رشته کن بستنی با قالب های متنوع می تواند بستنی شما رو به هر فرم دلخواه تبدیل کند.

10- یخچال فریزر فروشگاهی و صنعتی: شرکت های داخلی و خارجی مختلفی اقدام به تولید یخچالهای فریزر می کنند که در طرحها و سایزهای مختلف موجود می باشد.



ارسال نظر برای این مطلب

ارسال نظر براي اين مطلب توسط نويسنده سايت غير فعال شده است.

نام شما :
پست الكترونيك :
سایت / وبلاگ :
نظر شما :
نحوه ارسال :
کد امنیتی :


تمامی حقوق این وب سایت متعلق به لوازم آبمیوه فروشی , آبمیوه , دستگاه آبمیوه گیری صنعتی است. | طراح قالب: آوازک